Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Domáca zmrzlina 2


Prísady

1 tvaroh,
1 kyslá smotana,
cukor alebo med,
čokoláda „Ledové kaštany“,
tuk


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (39)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Tvaroh, smotanu a cukor alebo med rozšľaháme (sladíme podľa chuti). Naviac môžeme ochutiť vaječným koňakom, alebo nugetou, alebo ....to nechám na vašu fantáziu. Masu nalievame do plastových obalov od vajec ( ja používam aj obaly z bonboniér, napríklad Milka, len je to menšie - deti to volajú jednohubky), zalejeme čokoládovou polevou, ktorú sme urobili roztopením čokolády ("Ledové kaštany)" s troškou tuku nad parou. Dáme zmraziť, vyklopíme a hodujeme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!