Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pórový šalát


Prísady

5 väčších pórov,
1 viazanička reďkovky,
olej,
ocot,
cukor,
zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.64/5

Hodnotenie: 1.6/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistený a umytý pór nakrájame na kúsky hrubé 3 cm a dáme variť do slanej vriacej vody. Uvarený precedíme, poukladáme na tanier a zalejeme sladkokyslým nálevom, do ktorého pridáme aj mleté čierne korenie. Hotový šalát posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou a obložíme kolieskami reďkovky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!