Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |

Najnovšie recepty

Žihľavový sirup


Prísady

150 ks žihľava /asi 3 konáriky od vrchu/,
6 litrov prevarenej odstátej vody,
150gr\.
kyseliny citrónovej
,
2 pomaranče,
2 citróny,
7 kg kryštál\.
cukru
,
ananásová esencia,
l petol


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.32/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (47)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetky suroviny nakrájať a nechať vyluhovať 24 hodín. Potom precedíme cez plátno a na l liter šťavy dáme l kg cukru kryštálového. Pridáme l esenciu ananásovú alebo malinovú a 1 petol. Citróny a pomaranče nakrájame aj so šupou, predtým dobre umyť. Nesterilizujeme. /Ale ak dáme vodu bez prevarenia a nedáme petol musíme sterilizovať/














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!