Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kapustový šalát


Prísady

1/2 kg bielej hlávkovej kapusty,
4 mrkve,
10 dkg vňaťového zeleru 1 1/2 pohára kyslej smotany,
soľ,
mleté čierne korenie,
cukor,
citrón,
trebuľku


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (34)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z kapusty odstránime veľké listy, rozštvrtíme ju, vyrežeme hlúb a pokrájame ju na tenučké rezance. Ošúpeme mrkvu, zeler a pokrájame ich taktiež na tenké rezance alebo ich postrúhame na strúhadle na zeleninu. Vymiešame kyslú smotanu, pridáme rezance zeleniny a ochutíme soľou, mletým čiernym korením, cukrom a citrónovou šťavou. Prikryjeme priesvitnou fóliou a dáme marinovať do chladničky na 1/2 hodiny. Nachystáme šalát na vychladené taniere a ozdobíme listami trebuľky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!