Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Alsaský šalát


Prísady

150 g šunky,
50 g mäkkej salámy,
100 g šampiňónov,
1 menšia červená repa,
2 jablká,
3 lyžice octu,
3 lyžice bieleho vína,
3 lyžice oleja,
soľ,
mleté čierne korenie,
1 strúčik cesnaku,
250 g zemiakov uvarených v šupke,
zelená petržlenová vňať\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.43/5

Hodnotenie: 2.4/5 (35)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Šunku a olúpanú salámu pokrájame na malé kocky, pridáme udusené šampiňóny pokrájané na plátky, uvarenú červenú repu pokrájanú na tenké kolieska, očistené pokrájané jablká a všetko spolu dobre premiešame. Z octu, vína, oleja, zo soli a z mletého čierneho korenia pripravíme nálev, ktorý dochutíme rozotreným cesnakom. Zemiaky uvarené v šupke ošúpeme, pokrájame na malé kocky, zalejeme nálevom, pridáme do šalátu a premiešame. Nakoniec šalát posypeme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!