Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pečená treska na taliansky spôsob


Prísady

600 g tresky,
30 g nastrúhaného parmezánu,
20 g hrozienok,
hydinový vývar,
2 lyžice oleja,
3 lyžice paradajkového pretlaku,
1 lyžica oregana,
50 g strúhanky,
1 lyžica nasekanej zelerovej vňate,
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.15/5

Hodnotenie: 2.2/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Tresku nakrájame na plátky a opražíme v rozpálenom oleji. Hrozienka, oregano, parmezán, strúhanku, petržlenovú a zelerovú vňať spolu premiešame a posypeme tresku. Pokvapkáme paradajkovým pretlakom, osolíme, okoreníme a podlejeme hydinovým vývarom. Prikryjeme, dáme do vyhriatej rúry a pečieme domäkka.
Podávame s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!