Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze | Brankárska výstroj

Najnovšie recepty

Lahodný zubáč s gaštanmi na ružičkovom keli


Prísady

100 g strúhaného syra Liptov Gerlach
2 filety zo zubáča
1 malá cibuľa
200 g gaštanov v šupke (prípadne v konzerve)
500 ml zeleninového vývaru
20 g masla Liptov
15 g kryštálového cukru
600 g ružičkového kelu
1PL slnečnicového oleja
soľ
čierne korenie
šťava z polovice citróna
tymián


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (49)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
1. Šupky gaštanov narežeme do kríža, 30 minút povaríme, potom olúpeme a varíme ďalších 20 minút v polovici dávky vývaru.

2. V panvici necháme skaramelizovať cukor s maslom, pridáme uvarené osušené gaštany a opražíme do zlatohneda.

3. Prekrojené ružičky kelu varíme 15 minút v zvyšku vývaru. Na masle opražíme cibuľku, pridáme kel, okoreníme, posolíme, poprášime štipkou tymiánu. Pridáme posekané gaštany a krátko podusíme.

4. Zubáča osolíme a okoreníme a krátko opečieme na masle. Podávame ho na hniezde z ružičiek kelu, gaštanov a strúhaného syra Liptov Gerlach.



Vlož nový recept Odošli e-mailom Vytlač recept






Obrázky k receptu:
Komentáre (0):
Tento recept nemá zatiaľ žiadny komentár. Pridajte komentár pomocou formuláru na spodku stránky.
Váš komentár k receptu:
Meno:
E-mail (Neverejný):



Komentáre píšte po slovensky a používajte aj diakritiku.
Hanlivé a urážlivé komentáre nezverejníme.
Nebojte sa napísať aj dlhší príspevok.
Nepoužívajte HTML značky.
Reklamu v príspevkoch netolerujeme.

Komentár k receptu:





 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!