Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kapor na taliansky spôsob


Prísady

1 kapor,
štipka soli,
mleté čierne korenie,
1 lyžica hladkej múky,
4 lyžice oleja,
1 dl bieleho vína,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
hydinový vývar,
1 dl mlieka,
100 g tvrdého syra


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vyčisteného kapra posolíme, okoreníme, poprášime múkou a opražíme v rozohriatom oleji. Vymastíme pekáč a na uvarené a nakrájané zemiaky položíme kapra, podlejeme vínom a krátko podusíme. Potom ho potrieme paradajkovým pretlakom, pridáme hydinový vývar a udusíme do mäkka. Nakoniec kapra podlejeme mliekom, v ktorom sme rozmiešali postrúhaný syr a zapečieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!