Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zelerové placky s vločkami


Prísady

Stredne veľký zeler,
soľ,
2 lyžice posekaného petržlenu,
2 vajcia,
hrnček ovsených vločiek,
hrnček vody,
strúhanku na obalenie,
olej na smaženie\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.36/5

Hodnotenie: 2.4/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vločky uvaríme v osolenej vode na hustú kašu. Hrubo nastrúhaný zeler podlejeme a dusíme až do odparenia vody zo šťavy. Vychladnuté vločky zmiešame s zelerom, pridáme žĺtky, posekaný petržlen, osolíme a premiešame. Ak je hmota riedka, prisypeme strúhanku. Tvoríme malé placky, ktoré obalíme v rozšľahaných bielkoch, strúhanke a na oleji usmažíme. Prebytočný tuk odsajeme papierovými obrúskami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!