Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Sumec po dunajsky


Prísady

4 väčšie zemiaky
,
3 steaky zo sumca
,
kúsok slaninky
,
4 paradajky
,
2 papriky
,
2 cibule
,
maslo
,
soľ
,
čierne korenie,
petržlenová vňať\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.10/5

Hodnotenie: 2.1/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené zemiaky pokrájame na kolieska, predvaríme a poukladáme na vymastený pekáč. Vykostíme steaky zo sumca, prešpikujeme ich prúžkami slaninky, osolíme, ochutíme čiernym korením a poukladáme na zemiaky. Pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, nakrájanú papriku, rajčiny a posypeme petržlenovou vňaťou. Prikryjeme alobalom a asi hodinu pečieme v rúre. Pred dokončením odstránime alobal a mäso necháme zapiecť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!