Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Panzerottini


Prísady

500 g hladkej múky,
125 ml vody,
10 g kvasníc,
olivový olej,
300 g eidamu,
300 g šunky,
4 paradajky,
oregano,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (8)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetky suroviny na cesto zmiešame, ako posledné pridáme kvasnice a necháme 30 min. kysnúť. Postrúhaný syr, nakrájanú šunku a rozmixované paradajky zmiešame a dochutíme soľou a korením. Vykysnuté cesto vyvaľkáme a povykrajujeme z neho väčšie kolieska. Do stredu koliesok kladieme plnku a preklopením ich uzavrieme do polkruhu. Pretàčajúce okraje zatáčame smerom do vnútra. Panzerottini vyprážame vo veľkom množstve oleja a na záver dozdobíme dressingom z rozmixovaného zvyšku plnky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!