Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Nugátové hrudky


Prísady

2OO g nugátovej čokolády,
1OO g Cery,
2 dl sl\.
smotany na šľahanie
,
15O g horkej čokolády,
1OO g bielej čokolády\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.54/5

Hodnotenie: 2.5/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetky prísady vložíme do misy a vo vodnom kúpeli za stáleho miešania rozpustíme. Dohladka vymiešame a necháme vychladnúť. potom rozšľaháme, najlepšie elektr. šľahačom, vložíme do mikrot. vrecúška, ktoré narežeme, a na alobal alebo mastný papier vytláčame menšie hrudky, ktoré ozdobíme lieskovým orieškom alebo mandľami. Necháme stuhnúť. Môžeme ich dať do farebných pap. košíčkov.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!