Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Baklažánová zmes


Prísady

300 g baklažánov,
maslo,
300 g zemiakov,
1 veľká cibuľa,
1 strúčik cesnaku,
mletý ďumbier,
štipľavá paprika,
5 čajových lyžíc kokosovej múky,
ocot,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.75/5

Hodnotenie: 1.8/5 (32)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Olúpané zemiaky nakrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode. Takisto nakrájame aj osolené baklažány, ale ich nevaríme. Na masle opražíme cibuľu, mletý ďubmier a štipľavú papriku. Pridáme rozotretý cesnak a kokosovú múčku. Vmiešame zemiaky a baklažány, podľa chuti osolíme a všetko spolu asi 10 minút dusíme. Nakoniec dochutíme octom. Podávame s pečivom ako ľahkú večeru.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!