Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Toskánska polievka minestrone


Prísady

75 g tenkých rezancov,
2 paradajky,
1 balíček bežnej polievkovej zeleniny,
1 cuketa/100 g/,
1 liter zeleninového vývaru,
2 krajčeky hriankového alebo iného chlebíka,
1 strúčik cesnaku,
1 polievková lyžica masla,
mleté čierne korenie,
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate,
olej,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.94/5

Hodnotenie: 1.9/5 (35)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezance uvaríme v osolenej vode, scedíme a odložíme nabok. Rajčiny ošúpeme /najprv ich sparíme horúcou vodou/, nakrájame na štvrtky, zbavíme zrniečok a pokrájame na tenké pásiky. Zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame nadrobno a podusíme na horúcom oleji. Prilejeme zeleninový vývar a 15 minút všetko spolu povaríme. Z chleba odkrojíme kôrku a nakrájame ho na malé kocky. Panvicu dôkladne vytrieme strúčikom cesnaku, necháme na nej rozpustiť lyžicu masla a opečieme chlebové kocky. Do hotovej polievky dáme nakrájané rajčiny, rezance, opečené chlebové krutóny a ozdobíme petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!