Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Brnenská omáčka


Prísady

200 g masla,
3 žĺtky,
6 lyžíc suchého vína,
2 cibule,
1 čajová lyžička sušeného estragónu,
1 lyžica octu,
6 lyžíc mäsového vývaru (alebo vody),
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
štipka cukru,
kajenské korenie,
3 zrnká bieleho korenia,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.15/5

Hodnotenie: 2.1/5 (34)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zo surovín pripravíme holandskú omáčku. Sušený estragón primiešame do omáčky a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podávame k stejkom, rybám či zelenine.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!