Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Neapolská pizza


Prísady

100 ml mlieka,
350 g polohrubej múky,
1 konzerva sardiniek,
150 g nastrúhaného ementálu,
2 natvrdo uvarené vajcia,
300 g paradajok,
10 olív (sardel),
1 zelená paprika,
20 g droždia,
olej,
tuk na vymastenie formy,
oregano,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5

Hodnotenie: 2.1/5 (32)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z múky, droždia, soli a mlieka vymieste hladké cesto, z ktorého sformujte bochníky a nechajte kysnúť na teplom mieste 2-3 hod.
Potom cesto opäť vymieste, rozvaľkajte na šírku formy, vložte do vymastenej formy a potrite olejom.
Navrch uložte očistené paradajky, ktoré nakrájajte na osminky, sardinky, nakrájané vajcia, olivy a zelenú papriku nakrájanú na kolieska. Posypte ementálom, okoreňte korením a oreganom, osoľte a pečte vo vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!