Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pažítková nátierka


Prísady

50 g oleja,
40 g hladkej múky,
5 dl mlieka,
100 g mäkkej salámy,
50 g tvrdého syra,
1 cibuľa,
1 kyslá uhorka,
2 ks sardiniek,
soľ,
citrónová šťava,
mleté čierne korenie,
1 lyžica horčice,
2 lyžičky pažítky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.74/5

Hodnotenie: 1.7/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do rozpáleného oleja pridáme hladkú múku, vymiešame svetlú zápražku, zriedime ju mliekom a za stáleho miešania povaríme na jemnú hustú kašu. Pridáme mletú salámu, na drobné kocky pokrájaný syr, posekanú cibuľu, pokrájanú kyslú uhorku a rozotrené sardinky. Prísady premiešame, ochutíme soľou, citrónovou šťavou, mletým čiernym korením, horčicou a nakoniec vmiešame umytú, pokrájanú pažítku.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!