Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Paradajkovo - papriková nátierka


Prísady

3kg paradajok,
1 horčicový pohár octu,
l horčicový pohár kryšt\.
cukru
,
1 horčicový pohár oleja,
1 čajová lyžička soli,
1/2 kg papriky - najlepšie baranie rohy alebo feferónky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté paradajky, olej, ocot, cukor, soľ dáme do väčšej nádoby variť tri hodiny. Keď masa začne vrieť, pokračujeme vo varení na najmenšom plameni a občas premiešame. Po zhustnutí rozmixujeme, prepasirujeme cez sitko a pridáme zomletú papriku, alebo baranie rohy, alebo fererónky aj s jaderníkom a ešte varíme pol hodinu. Po uvarení dáme do ohárikov a krátko / asi 5 min./ zastrilizujeme. Pomazánka je veľmi dobrá na špagety, k párkom a k rôznym pečeným mäsám. Z jednej dávky sa urobí asi 12 pohárikov z výživy.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!