Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Nátierka z kuracieho mäsa s karí korením


Prísady

250 g pečeného kuracieho mäsa,
100 g nastrúhaného eidamského syra,
4 čerstvé paradajky,
5 lyžíc ochutenej majonézy,
50 g rastlinného nátierkového masla,
pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy,
karí korenie,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.25/5

Hodnotenie: 2.3/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku (alebo pokrájame na malé kúsky) a vložíme do misky na prípravu nátierky. Pridáme rastlinné nátierkové maslo, ochutenú majonézu, nastrúhaný syr, čajovú lyžičku karí korenia, pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy a soľ podľa chuti. Všetko dobre vymiešame. Natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou a ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!