Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hydinová nátierka s marhuľami


Prísady

200 g pečeného hydinového mäsa,
100 g eidamského syra,
2 natvrdo uvarené vajcia,
8 polovičiek kompótových marhúľ,
2 lyžice hustej smotany,
2 lyžice jogurtu,
50 g rastlinného nátierkového masla,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.42/5

Hodnotenie: 2.4/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do mixéra dáme pečené hydinové mäso nakrájané na kocky, nakrájaný syr, maslo, nasekané vajcia a 6 polovičiek kompótových marhúľ. Všetko dobre rozmixujeme. Dáme do misky a zľahka vmiešame do nátierky smotanu, jogurt, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti. Natierame na sendvič opražný nasucho a prichucujeme polovičkami kompótových marhúľ, ktoré sme nakrájali na menšie kúsky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!