Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Berlínsky punč


Prísady

300g kryštáľového cukru,
500ml vody,
1 liter bieleho vína,
250ml Rumu,
6PL citrónovej šťavy


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.41/5

Hodnotenie: 2.4/5 (34)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cukor nasypeme do 500ml vody a prevaríme. Prilejeme biele víno, ale už nevaríme. Rum zahrejeme a dolejeme k punču. Pridáme precedenú citrónovp šťavu, punč dochutíme a podávame horúci. Môžeme pridať nejaký zimný čaj, prípadne kúsok škorice, klinčeky a kúsky pomaranča. Tento punč je vynikajúci!!!














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!