Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Ahodové bowle


Prísady

500 g zrelých jahôd,
4 broskyne,
2 lyžice cukru,
125 ml bieleho portského alebo tokajského vína,
400 ml vychladeného polosuchého sektu,
300 ml bieleho vína,
lístky mäty\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Jahody rozštvrtíme, broskyne pokrájame na kocky. Ovocie spoločne s cukrom vložíme do nádoby na bowle, pridáme portské víno a dáme asi na hodinu do chladničky. Potom prilejeme vychladený sekt a biele víno, ozdobíme lístkami mäty a môžeme podávať.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!