Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Piškótová torta jahodová-nepečená


Prísady

1/4 l mlieka,
2 lyžice hrubej múky,
12 dkg cukru,
12 dkg hera,
jahody,
piškóty,
šľahačka,
kokos,
čokoláda


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (45)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z mlieka a múky urobíme hustú kašu. Z hery a cukru práškového miešame krém, ktorý spojíme s vychladenou kašou. Tortovú formu troška natrieme olejom a vysypeme kokosom. Poukladáme piškóty, pokvapkáme šťavou z jahôd, dáme krém, piškóty, jahody, piškóty, krém, piškóty a nakoniec dáme šľahačku a ozdobíme jahodami, prípadne nastrúhanou čokoládou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!