Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Èajový grog


Prísady

1‚2 dl červeného vína prevareného so škoricou,
0‚5 dl cukrového sirupu (asi 20 g cukru),
1‚2 dl slabého čaju,
z 1/2 citróna šťava,
0‚8 cl rumu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.46/5

Hodnotenie: 2.5/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do menšieho hrnca nalejeme škoricové víno, cukrový sirup, čaj, spolu privedieme do varu, odstavíme a dochutíme citrónovou šťavou a cukrom. Ešte horúci grog nalejeme do nahriatych pohárov, dolejeme rumom a podávame v pohároch s kovovou objímkou a lyžičkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!