Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Šľahačková torta


Prísady

200 ml pštrosieho bielka,
100 ml žĺtka,
180 g cukru,
80 g stuženého tuku,
180 g múky,
pol prášku do pečiva Náplň: 1 veľké čerstvé mango,
250 ml tuhej šľahačky,
3 lyžice strúhaného kokosu,
2 balíčky vanilkového cukru\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.71/5

Hodnotenie: 2.7/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vaječný žĺtok, cukor, a tuk miešame až do krémovitej hmoty. Bielok ušľaháme na sneh a primiešame do žĺtkovej hmoty spoločne s múkou a práškom do pečiva. Cesto dáme do vymastenej pravouhlej sklenenej formy a pečieme pri strednej teplote dozlata. Necháme vychladnúť v tej istej forme. Krátko pred podávaním do šľahačky vmiešame vanilkový cukor, nakrájané mango a túto hmotou rozotrieme na tortu. Celé následne posypeme opraženým kokosom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!