Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze | Brankárska výstroj

Najnovšie recepty

Perfektné lievance


Prísady

300 g hladká múka
droždie ( 1 kocka )
100 g kryš\.
cukor
1 ks škoricový cukor
100 g ovsené vločky
1 biely jogurt
2 ks vajcia
1 l mlieko vlažné
jahody čerstvé
jahodový džem
na posypanie škoricový cukor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (49)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z kryš.cukru ,mlieka a droždia si urobíme kvások. V miske zmiešame škoricový cukor, múku, ovsenné vločky. Prilejeme kvások,pridáme biely jogurt a 2 vajíčka. Vymiešame jemné cesto prikrijeme utierkou a necháme cca 35 minút na teplom mieste postáť... Po vykisnutí dávame na rozpálené maslo s troškou oleja cesto do tvaru lievancov-placiek ako chcete :) a pečieme do zlatova... Maslo dodá skvelú chuť... Po upečení posypeme škoricovým cukrom a podávame s čerstvým ovocím alebo džemíkom :)



Vlož nový recept Odošli e-mailom Vytlač recept






Komentáre (0):
Tento recept nemá zatiaľ žiadny komentár. Pridajte komentár pomocou formuláru na spodku stránky.
Váš komentár k receptu:
Meno:
E-mail (Neverejný):



Komentáre píšte po slovensky a používajte aj diakritiku.
Hanlivé a urážlivé komentáre nezverejníme.
Nebojte sa napísať aj dlhší príspevok.
Nepoužívajte HTML značky.
Reklamu v príspevkoch netolerujeme.

Komentár k receptu:





 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!