Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pečené buchty


Prísady

300g hrubej múky,
15g droždia,
30g tuku na pomastenie,
30g margarínu,
20g prášk\.
cukru na posypanie
,
30g kryšt cukru,
mlieko podľa potreby (asi 1‚5dl),
1 žĺtok,
soľ\.
Plnka: 300g tvarohu
,
100g prášk\.
cukru
,
1 žĺtok,
vanilka\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.12/5

Hodnotenie: 2.1/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do múky pridáme cukor, droždie, rozpustený tuk, žĺtok, soľ a vlažné mlieko. Vypracujeme cesto a necháme vykysnúť. Potom ho rozváľkáme na pomúčenej doske asi na hrúbku palca a pokrájame na štvorce (24 ks). Naplníme plnkou, okraje stlačíme a plnku zabalíme. Uložíme na plech tesne vedľa seba. Každú pomastíme aj po bokoch aby sa nezlepili. Necháme ich nakysnúť a pečieme v stredne vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!