Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Banány v parížskom kréme (4 porcie)


Prísady

300 g čokolády na varenie,
3 dl smotany na šľahanie,
100 g práškového cukru,
100 g masla,
1 balíček bielej tortovej želatíny,
100 g štvorcových keksov,
4 veľké banány,
chlebíčková forma 11x 25 cm


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.16/5

Hodnotenie: 2.2/5 (31)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Deň vopred spolu povaríme smotanu na šľahanie, čokoládu, práškový cukor a maslo. Necháme vychladnúť a vložíme do chladničky. Na druhý deň vyšľahá-me, pridáme želatínu pripravenú podľa návodu a dôkladne zmiešame. Chlebíčkovú formu vyložíme mastným papierom. Na dno formy dáme trochu krému, rovnomerne rozotrieme, rozložíme keksy, potrieme krémom, obložíme pozdĺžne nakrájanými banánmi, znova potrieme krémom a prikryjeme keksami. Postup ešte raz zopakujeme. Vrch potrieme krémom a dáme stuhnúť do chladničky. Na druhý deň dezert vyklopíme z formy, papier stiahneme a nakrájame na rovnaké rezy.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!