Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Reďkovky na japonský spôsob


Prísady

400 g mladých reďkoviek,
100 ml bieleho vína,
4 vajcia,
Glutasol,
2 lyžice oleja,
sójová omáčka,
mäsový vývar,
mleté čierne korenie,
1 čajová lyžička cukru\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Väčšiu polovičku reďkoviek nastrúhame na hrubšom strúhadle a opražíme v rozohriatom oleji. Potom ich podlejeme vývarom, pridáme sójovú omáčku a víno, okoreníme, posypeme Glutasolom, osladíme a dusíme tak, aby sa šťava z väčšej časti odparila. Do dusenej zmesi urobíme lyžicou 4 jamky, do ktorých vyklepeme vajcia a necháme ich stuhnúť. Hotové posypeme zvyšnými reďkovkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!