Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
Masť,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Karfiol uvaríme v osolenej vode, scedíme a necháme vychladnúť. Z masti (oleja) a múky pripravíme svetlú zásmažku, pridáme mlieko, vodu a povaríme. Po vychladnutí primiešame žĺtky, soľ, mleté čierne korenie a pokrájaný karfiol a šunku, pokrájanú na malé štvorčeky. Zľahka primiešame tuhý sneh z bielok. Zmes vylejeme do vymasteného a múkou vysypaného pekáča a upečieme vo vyhriatej rúre. Upečený nákyp pokrájame na plátky, ktoré posypeme postrúhaným syrom.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!