Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Karfiolová roláda


Prísady

50 g masla,
80 g polohrubej múky,
0‚5 l mlieka,
3 vajcia,
soľ,
olej,
500 g uvareného karfiolu,
50 g šunky,
30 g tvrdého syra,
1 dl kyslej smotany\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.69/5

Hodnotenie: 1.7/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Roztopíme maslo, pridáme múku, premiešame a podlejeme horúcim osoleným mliekom. Varíme do zhustnutia asi 7 minút. Do vychladnutej masy primiešame žĺtky a sneh vyšľahaný z bielok. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech a v horúcej rúre pečieme 10 až 15 minút. Uvarený karfiol vidličkou roztlačíme, pridáme pomletú šunku, postrúhaný syr, lyžicu kyslej smotany a dobre vymiešame. Plnku rozotrieme na vychladnuté cesto, zvinieme do rolády a na niekoľko minút vložíme do rúry prehriať.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!