Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Karfiol zapekaný s rybím filé


Prísady

1 karfiol,
500 g rybieho filé,
60 g masla,
2 žĺtky,
300 g hladkej múky,
soľ,
mleté čierne korenie,
50 g tvrdého syra,
2‚5 dl sladkej smotany,
štipku muškátového kvetu,
petržlenovú vňať\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.40/5

Hodnotenie: 2.4/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Karfiol uvaríme v osolenej vode. Karfiol scedíme a rozoberieme na ružičky. Osolené filé podusíme na troche masla a rozoberieme na plátky. Z masla a múky pripravíme svetlú zásmažku, podlejeme vodou, povaríme a odstavíme. Prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali žĺtky. Osolíme, pridáme postrúhaný syr, muškátový kvet a posekanú petržlenovú vňať. Do vymastenej a strúhankou vysypanej formy dáme cestoviny a filé, a zalejeme omáčkou a zapečieme. Podávame so zemiakmi a rajčinovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!