Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
1 karfiol,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Karfiol uvaríme v osolenej vode. Karfiol scedíme a rozoberieme na ružičky. Osolené filé podusíme na troche masla a rozoberieme na plátky. Z masla a múky pripravíme svetlú zásmažku, podlejeme vodou, povaríme a odstavíme. Prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali žĺtky. Osolíme, pridáme postrúhaný syr, muškátový kvet a posekanú petržlenovú vňať. Do vymastenej a strúhankou vysypanej formy dáme cestoviny a filé, a zalejeme omáčkou a zapečieme. Podávame so zemiakmi a rajčinovým šalátom.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!