Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
4 porcie kuracích pàs,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Kuracie prsia osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozpálenom olivovom oleji zo všetkých strán. Vyberieme a odložíme na teplé miesto. Vo zvyšnom oleji roztopíme slaninu nakrájanú na kocky. Cibuľu a papriky očistíme a nakrájame na kocky veľké asi 2 cm. Pridáme k slanine a krátko opražíme. Primiešame olúpané paradajky prepasírované cez sito. Zalejeme mäsovým vývarom a octom. Primiešame nasekaný cesnak a bylinky. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a cukrom. Pridáme kuracie prsia a prikryté dusíme na miernom ohni ešte asi 10 minút. Dáme na taniere a polejeme šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!