Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kuracie mäso v zelenine pod cestíčkom


Prísady

400 g kuracích pàs,
500 g mrazenej zeleninovej zmesi,
olej,
2 vajcia,
lyžica škrobovej múčky,
200 g tvrdého syra,
200 g hladkej múky,
200 g stuženého tuku,
soľ,
kari korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z nastrúhaného syra, múky, tuku a jedného vajca urobte cesto a zabaľte ho do mikroténu. Nechajte ho odpočinúť v chlade. Kuracie mäso nakrájajte na rovnomerné kúsky, osoľte a okoreňte ho kari korením, pridajte vaječný bielok a škrobovú múčku a dôkladne všetko premiešajte. Potom kúsky mäsa prudko opečte na panvici s trochou oleja. Opečené mäso a zeleninovú zmes premiešajte, dosoľte a vložte do maslom alebo tukom vymastenej zapekacej misy. Cesto vyvaľkajte na silnejší plát a tým potom prikryte zmes v mise. Žĺtkom potrite povrch cesta. Vložte do rúry a pečte asi 20 minút pri teplote 180 stupňov.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!