Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kuracie mäso na šampiňónoch


Prísady

800 g kuracích pàs alebo vykostených stehien,
100 g cibule,
1 dl oleja,
3 lyžice masla,
150 g čerstvých šampiňónov,
1 lyžičku soli\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.36/5

Hodnotenie: 2.4/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené, umyté a osušené kuracie mäso sa nakrája cez vlákna na tenké plátky. Najemno nakrájaná cibuľa sa spení na oleji, pridá sa kuracie mäso, spolu sa opraží, pridajú sa na tenké plátky nakrájané, očistené šampiňóny, podusené na masle. Zmes sa mierne osolí a za občasného miešania krátko podusí. Hotový pokrm sa hneď podáva. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, rôzne upravená ryža, jemnejšie druhy zeleninových šalátov.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!