Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kura na hermelíne


Prísady

8 kuracích stehien,
0‚5 l smotany,
1‚5 l hydinového vývaru,
posekanú petržlenovú vňať,
300 g hermelínu,
mleté čierne korenie,
citrón\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.07/5

Hodnotenie: 2.1/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do ohňovzdornej misy poukladáme kuracie stehná, pokvapkáme ich citrónom, prilejeme smotanu a vývar. Posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Hermelín pokrájame na kocky a posypeme nim mäso. Osolíme a okoreníme. Prikryté pečieme asi 40 minút. Podávame s bielym vínom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!