Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Roštenka na paradajkách s makarónmi


Prísady

400 g hovädzej roštenky,
60 g údenej slaniny,
4 paradajky,
400 g makarónov,
1 lyžica kečupu,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
20 g hladkej múky,
mäsový vývar,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.61/5

Hodnotenie: 1.6/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na rezne a okraje narežeme. Jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Slaninu nadrobno nakrájame, rozpražíme a na vzniknutej masti opražíme roštenky z oboch strán.
Opražené mäso vyberieme, na panvicu dáme nakrájané paradajky, paradajkový pretlak a kečup. Osolíme, zaprášime múkou, podlejeme mäsovým vývarom a udusíme domäkka.
Makaróny uvaríme v slanej vode, precedíme a ešte horúce zmiešame s udusenými paradajkami. Navrch položíme roštenky a zasypeme petržlenovou vňaťou.
Vrch môžeme posypať nastrúhaným tvrdým syrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!