Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Rezance s hovädzím mäsom a mandľami


Prísady

220 g hovädzieho mäsa (nakrájaného na tenké plátky),
450 g rezancov (uvarených do polomäkka),
50 g húb (nakrájaných na plátky),
50 g vodných gaštanov (nakrájaných na plátky),
100 g sparených a olúpaných mandlí,
50 g mrkvy (nakrájanej na malé kocky),
50 g zelených fazuliek (nakrájaných na menšie kúsky),
2 zelené chilli papričky (rozkrojené napoly),
1 nasekaná cibuľa,
4 nasekané strúčiky cesnaku,
3 lyžice oleja,
250 ml kuracieho vývaru,
2 cm čerstvého koreňa zázvoru (olúpaného a nakrájaného na plátky),
1 čajová lyžička cukru,
1 čajová lyžička Glutasolu (môžeme vynechať),
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5

Hodnotenie: 2.1/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na panvici zohrejeme 2 lyžice oleja. Cibuľu, cesnak, zázvor a hovädzie mäso pražíme asi 3 minúty. Pridáme mrkvu a zelené fazuľky a pražíme asi 2 minúty. Pridáme vodné gaštany, huby a zelené chilli papričky a pražíme asi 1 minútu. Pridáme soľ, cukor, Glutasol a vývar. Povaríme na miernom plameni asi 1 minútu. Pokrm preložíme do misy a udržiavame ho v teple.
Panvicu vyhrejeme a nalejeme doň zvyšujúci olej. Mandle a rezance pražíme asi 2 minúty. Zmiešame ich s uvarenou zeleninou a okoreníme sójovou omáčkou. Ihneď podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!