Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pikantné hovädzie mäso


Prísady

450 g hovädzieho filé,
nakrájaného na prúžky dlhé 2\.
5 cm
,
4 jarné cibuľky nakrájané na plátky,
1 lyžica svetlej sójovej omáčky,
2 cm čerstvého korenia zázvoru,
olúpaného a rozdrveného,
pol čajovej lyžičky čerstvo mletého čierneho korenia,
soľ\.
Marináda: 3 malé hviezdičky anízu
,
pol čajovej lyžičky mletého fenikla,
1 lyžica tmavej sójovej omáčky,
štvrť čajovej lyžičky Glutasolu (nie je nevyhnutný),
1 lyžička cukru\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Marinovacie prísady zmiešame dohromady. Pridáme prúžky hovädzieho mäsa, zázvor, soľ a marinujeme asi 20 minút. Vo woku rozohrejeme olej a za stáleho miešania pražíme cibuľku asi 1 minútu. Pridáme hovädzie mäso, mleté čierne korenie a sójovú omáčku, miešame a pražíme asi 5 minút.
Podávame so zálevom. 450 g hovädzieho filé, nakrájaného na prúžky dlhé 2.5 cm, 4 jarné cibuľky nakrájané na plátky, 1 lyžica svetlej sójovej omáčky, 2 cm čerstvého korenia zázvoru, olúpaného a rozdrveného, pol čajovej lyžičky čerstvo mletého čierneho korenia, soľ.
Marináda: 3 malé hviezdičky anízu, pol čajovej lyžičky mletého fenikla, 1 lyžica tmavej sójovej omáčky, štvrť čajovej lyžičky Glutasolu (nie je nevyhnutný), 1 lyžička cukru.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!