Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zeleninový tanier


Prísady

225 g karfiolu rozobratého na ružičky,
200 g zemiakov,
150 gstrukov zelenej fazuľky,
150 ml jogurtu,
150 ml zeleninovéhovývaru,
30 g mandľových lupienkov,
1 lyžičkacelej rasce,
1 feferónka,
1/2 lyžičky strúhanéhomuškátového orieška,
1/4 lyžičky mletéhočili,
1/2 lyžičky soli,
1/2 lyžičky mletého zázvoru,
1/4 lyžičky kurkumy,
2 lyžice oleja


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rascu,
feferónku, muškátový orech rozdrvíme na prášok a opražíme na oleji spolu s čili,
soľou, kurkumou a zázvorom. Ku koreninovej zmesi pridáme ružičky surového karfiolu a za stáleho miešania restujeme 3 až 5 minút. Vložíme nakrájané surové zemiaky, premiešame a chvíľu restujeme. Potom podlejeme vývarom, pridáme nakrájané struky zelenej fazuľky a dusíme asi 20 minút,
kým zelenina nezmäkne. Pred dokončením zeleninu zjemníme jogurtom. Podávame s opraženými mandľovými lupienkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!