Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zaprávaný karfiol


Prísady

25 stredne veľkých kúskov karfiolu,
500 g tuku,
1 kg múky,
muškátový oriešok,
petržlenovú vňať,
125 g masla\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.76/5

Hodnotenie: 1.8/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kusy karfiolu vkladáme do osolenej, vriacej vody a varíme asi 25 minút. Uvarený karfiol odložíme na teplé miesto. Z tuku a múky si pripravíme zápražku, pridáme muškátový oriešok, dáme do vody, v ktorej sme varili karfiol a povaríme asi 20 minút. Omáčku zjemníme pridaním masla, alebo žĺtkov rozmiešaných v mlieku. Omáčkou zalejeme karfiol. Pred podávaním pridáme petržlenovú vňať. Podávame so zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!