Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Morčací flamender


Prísady

: 650 g morčacieho mäsa,
100 g stolového oleja,
200 g cibule,
100 g rajčín,
220 g zelenej papriky,
250 g šampiňónov,
korenie,
200 g kečupu,
80 ml vína,
600 g zeleninovej oblohy\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.03/5

Hodnotenie: 2.0/5 (38)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Morčacie mäso pokrájame nadrobno, osolíme, okoreníme, pridáme olej a necháme odležať. Prudko opečieme na rozpálenom oleji, zlejeme tuk a pridáme cibuľu, rajčiny, papriku, šampiňóny, kečup, korenie, krátko opečieme, podlejeme vínom a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!