Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Nedeľná kuracina


Prísady

50 dkg vareného kuracieho mäsa,
olej,
12‚5 dkg mladých cibuliek,
MAGGI Tekuté omáčky - Èínska omáčka,
150 ml červeného vína,
1 citrón,
1 PL paradajkového pretlaku,
2 PL zaváraných marhúľ,
300 ml majonézy,
150 ml bieleho jogurtu,
MAGGI Harmónia Chuti,
čierne mleté korenie,
lístky žeruchy na ozdobenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie mäso uvaríme /pri varení použijeme 1 MAGGI Zlatý slepačí bujón/. Potom pokrájame na kúsky a v malom kastróle rozohrejeme olej, pridáme posekané cibuľky a speníme domäkka. Pridáme 4-5 lyžíc MAGGI tekutej omáčky čínskej a zohrejeme ešte asi 1 minútu. Prilejeme červené víno, paradajkový pretlak, citrónovú
kôru a šťavu z citróna. Za stáleho miešania necháme zmes zvariť asi na 5 lyžíc. Precedíme do misky a dáme schladiť.
Cez sítko prepasírujeme marhuľovú zaváraninu a primiešame do omáčky.
Pridáme jogurt, majonézu, podľa chuti MAGGI Harmóniu Chuti,
čierne korenie mleté a všetko dobre premiešame.
Zmes by mala byť hustá asi ako poleva na koláč a mala by mať zlatohnedú
farbu. Do majonézovej zmesi pridáme kúsky kuracieho mäsa a dôkladne premiešame. Ako prílohu podávame ryžu alebo hranolky.
Ozdobíme lístkami žeruchy.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!