Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Plnené rezne


Prísady

2 väčšie rezne z bravčového karé,
50 g masla,
Na plnku:1 cibuľu pokrájanú nadrobno,
50 g masla,
200 g strúhanky,
2 lyžice posekanej petržlenovej vňate,
1 lyžičku tymianu,
soľ,
čierne mleté korenie,
1 rozšľahané vajce


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5

Hodnotenie: 2.1/5 (35)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Najprv urobíme plnku. Pokrájanú cibuľu opražíme do zlatista v polovoci masla. Pridáme ju do misky, v ktorej sme zmiešali strúhanku, petržlenovú vňať, tymian, soľ a korenie. Pridáme zvyšok rozpusteného masla a rozšľahané vajce na spojenie všetkých surovín v plnke. Rezne pozdĺžne rozrežeme / nesmieme ich rozkrojiť úplne/. Potom ich roztvoríme a naklepeme. Takto pripravené rezne položíme na pracovnú dosku, dáme na ne plnku, zrolujeme a zaviažeme alebo spojíme špáradlami. Potrieme maslom, položíme na plech a pečieme 20 minút pri teplote 200°C. Potom ich obrátime na druhú stranu, znížime teplotu a pečieme v rúre ďalších 20 minút. Ak sa nám zdá, že by sa mäso mohlo pripiecť, prikryjeme ho alobalom. Toto jedlo je chutné teplé i studené.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!