Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Plnená zemiaková lokša so zeleninou


Prísady

2 lokše,
150 g bravčového mäsa na soté,
100 g strúhaného syra,
3 lyžice kyslej smotany,
150 g čerstvej zeleniny,
50 g kukurice,
2 lyžice oleja,
3 lyžice leča,
2 feferónky alebo tabasko,
1 lyžica hladkej múky,
1 malá cibuľa,
kečup,
soľ,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na panvici orestujeme nakrájanú cibuľu a na malé rezance nakrájané mäso. Zmes osolíme a okoreníme, pridáme lečo, feferónky a kečup. Dusíme do mäkka a pred dokončením zahustíme hladkou múkou. Hotové soté odstavíme. Očistenú a umytú zeleninu /hlávkový šalát, papriku, paradajky, uhorky/ nakrájame na jemné rezance, pridáme strúhaný syr a dobre zamiešame. Na vopred pripravené zemiakové lokše dáme mäso, prikryjeme zeleninou, polejeme kyslou smotanou a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!