Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kolienko v cestíčku


Prísady

1 bravčové údené koleno,
200 ml kyslej smotany,
1 až 2 lyžice nastrúhaného chrenu,
200 ml piva,
150 g hladkej múky,
olej na opekanie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.50/5

Hodnotenie: 1.5/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvarené koleno zbavíme kože a vykostíme. Mäso nakrájame na kocky. Múku a žĺtky s pivom spracujeme na hladké cestíčko. Ľahko osolíme a spojíme so snehom, ktorý sme spravili z vyšľahaných bielkov. Na chvíľu necháme odpočívať. Kocky kolena - mäsa ponoríme do cestíčka a v rozpálenom oleji vypražíme dozlata. Necháme odkvapkať z tuku na krepovom papieri alebo na servítke. Smotanu vymiešame so strúhaným chrenom na omáčku, podľa chuti pridáme soľ.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!