Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Grilovaná hovädzia roštenka so slaninou


Prísady

600 g vykostenej hovädzej roštenky,
80 g údenej slaniny,
olej,
mleté čierne korenie,
soľ,
alobal (alobalová miska)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (31)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vykostenú odležanú roštenku umyte, osušte obrúskom, zbavte lojových častí a pokrájajte na hrubšie rezne, ktoré trocha naklepte, osoľte, okoreňte, pokvapkajte olejom a nechajte v chlade odležať. Odležané rezne poukladajte na rozohriaty grilovací rošt na ktorom je alobal (alobalová miska) a grilujte z každej strany 5 min.
Údenú slaninu pokrájajte na štyri plátky, ktoré z jednej strany narežte a z oboch strán opražte tak, že vzniknú hrebene.
Hotové rezne upravte na misu, polejte odkvapkanou šťavou alebo masťou z vypraženej slaniny a ozdobte opraženou slaninou. Podávajte so zemiakovou kašou a kyslými uhorkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!