Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Gazdovská grilovačka


Prísady

150 g kuracích pàs,
150 g kačacích pàs,
1 veľký baklažán,
1 menšia tekvica,
2 veľké zemiaky,
olej,
soľ,
mleté biele korenie,
2 veľké paradajky,
200 g ovčieho syra,
50 g čerstvej bazalky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.25/5

Hodnotenie: 2.3/5 (40)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky dáme zapiecť v alobale na 200 C na 15 min. Mäso a zeleninu nakrájame na plátky. Tekvičku a baklažán ugrilujeme na troške oleja. Mäso okoreníme, osolíme a tiež ho ugrilujeme. Šalát pripravíme tak, že nakrájané paradajky, ovčí syr a bazalku zmiešame, pridáme soľ a olej. Na mäso môžeme pridať ugrilovaný syr.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!