Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kapustové palacinky s údeným mäsom


Prísady

300 g kapusty,
1 vajcia,
2 dcl mlieka,
100 g polohrubej múky,
200 g vareného údeného mäsa,
mletéčierne korenie,
soľ,
olej na opekanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (42)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistenú
kapustu pokrájame nadrobno a podusíme na malom množstve osolenej vody. Mäkkú kapustu scedíme a necháme dobre odkvapkať. Vajce rozšľaháme s mliekom, soľou,
čiernym korením, pridáme kapustu a na oleji opečieme palacinky. Naplníme ich nadrobno pokrájaným
údeným mäsom, zrolujeme a podávame. Vhodnou prílohou sú opekané zemiakové hranolky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!