Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pirohy plnené zemiakmi


Prísady

Cesto:400 g hrubej múky,
mlieko,
soľ,
120 g masla,
80 g cibule\.
Plnka:100 g varených zemiakov
,
l vajce,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.26/5

Hodnotenie: 2.3/5 (35)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z múky, soli a mlieka vypracujeme redšie cesto, rozvaľkáme a pohárom vykrojíme kolieska. Z postrúhaných zemiakov, vajíčka, soli a čierneho korenia pripravíme plnku, ktorú ukladáme na kolieska, okraje preložíme a pritlačíme. Pirohy varíme v slanej vode. Uvarené pirohy pred podávaním prelejeme horúcim maslom, v ktorom sme opražili pokrájanú cibuľu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!